Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g563g1519kcal98.4g0g123.8g0g
Sipuli 259g78kcal3.2g12.4g0.5g4.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g79g58kcal3.5g10.2g0.2g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g41g126kcal6.9g21.9g1.2g5.3g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g63g57kcal1.9g2.2g4.4g0.4g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g23g203kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3852g4080kcal227.8g93.4g305.2g20.2g
Valittu annoskoko1926g2040kcal113.9g46.7g152.6g10.1g
Annoskoko puolitettuna963g1020kcal57g23.4g76.3g5.1g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390