Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g63g169kcal10.9g0g13.8g0g
Sipuli 29g8.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.8g6.5kcal0.4g1.1g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g4.5g14kcal0.8g2.4g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g7g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g453kcal25.4g10.2g34g2.2g
Valittu annoskoko214g227kcal12.7g5.1g17g1.1g
Annoskoko puolitettuna107g113kcal6.4g2.6g8.5g0.6g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390