Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g625g1688kcal109.4g0g137.5g0g
Sipuli 288g87kcal3.6g13.8g0.6g4.9g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g88g65kcal3.9g11.3g0.2g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g45g140kcal7.6g24.3g1.3g5.8g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g70g63kcal2.1g2.5g4.9g0.5g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g25g225kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4280g4534kcal253.2g103.8g339g22.4g
Valittu annoskoko2140g2267kcal126.6g51.9g169.5g11.2g
Annoskoko puolitettuna1070g1133kcal63.3g26g84.8g5.6g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390