Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g125g338kcal21.9g0g27.5g0g
Sipuli 58g17kcal0.7g2.8g0.1g1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g18g13kcal0.8g2.3g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g9g28kcal1.5g4.9g0.3g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g14g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana856g907kcal50.6g21g67.8g4.6g
Valittu annoskoko428g453kcal25.3g10.5g33.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna214g227kcal12.7g5.3g17g1.2g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.5g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390