Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g188g506kcal32.8g0g41.3g0g
Sipuli 86g26kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g26g19kcal1.2g3.4g0.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g14g42kcal2.3g7.3g0.4g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g21g19kcal0.6g0.7g1.5g0.1g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1284g1360kcal76g31g102g6.8g
Valittu annoskoko642g680kcal38g15.5g51g3.4g
Annoskoko puolitettuna321g340kcal19g7.8g25.5g1.7g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390