Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g27g74kcal0.5g19.9g0g1.8g
Saksanpähkinä 59g402kcal8.7g2g38.6g9.4g
Kookoshiutale 10g68kcal0.8g0.7g6.7g1.7g
Hunaja 4.4g15kcal0g3.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g1122kcal20g53.4g90.6g25.8g
Valittu annoskoko101g561kcal10g26.7g45.3g12.9g
Annoskoko puolitettuna51g281kcal5g13.4g22.7g6.5g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.3g44.7g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742