Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g30g84kcal0.6g22.8g0g2g
Saksanpähkinä 68g460kcal9.9g2.2g44.1g10.7g
Kookoshiutale 12g78kcal1g0.8g7.6g1.9g
Hunaja 5.1g17kcal0g4.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.5kcal0g0.5g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g1283kcal23g60.8g103.4g29.2g
Valittu annoskoko116g641kcal11.5g30.4g51.7g14.6g
Annoskoko puolitettuna58g321kcal5.8g15.2g25.9g7.3g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742