Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g34g95kcal0.6g25.6g0.1g2.3g
Saksanpähkinä 76g517kcal11.2g2.5g49.6g12.1g
Kookoshiutale 13g88kcal1.1g0.9g8.6g2.2g
Hunaja 5.7g19kcal0g4.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.8kcal0g0.6g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g1443kcal25.8g68.4g116.6g33.2g
Valittu annoskoko131g721kcal12.9g34.2g58.3g16.6g
Annoskoko puolitettuna65g361kcal6.5g17.1g29.2g8.3g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.7g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742