Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g360g997kcal6.5g269.9g0.5g24.1g
Saksanpähkinä 800g5442kcal117.6g26.4g521.7g127.2g
Kookoshiutale 140g925kcal11.4g9g90.3g22.8g
Hunaja 60g198kcal0.3g48.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8g29kcal0.3g6.4g0.3g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2746g15183kcal272.2g720.4g1225.6g348.2g
Valittu annoskoko1373g7591kcal136.1g360.2g612.8g174.1g
Annoskoko puolitettuna687g3796kcal68.1g180.1g306.4g87.1g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742