Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g38g105kcal0.7g28.5g0.1g2.5g
Saksanpähkinä 85g575kcal12.4g2.8g55.1g13.4g
Kookoshiutale 15g98kcal1.2g0.9g9.5g2.4g
Hunaja 6.3g21kcal0g5.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g3.1kcal0g0.7g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g1603kcal28.6g76g129.4g36.6g
Valittu annoskoko145g802kcal14.3g38g64.7g18.3g
Annoskoko puolitettuna73g401kcal7.2g19g32.4g9.2g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.7g12.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742