Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g45g125kcal0.8g33.7g0.1g3g
Saksanpähkinä 100g680kcal14.7g3.3g65.2g15.9g
Kookoshiutale 18g116kcal1.4g1.1g11.3g2.9g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g1898kcal33.8g90g153.2g43.6g
Valittu annoskoko172g949kcal16.9g45g76.6g21.8g
Annoskoko puolitettuna86g475kcal8.5g22.5g38.3g10.9g
Arvot/100g100g553kcal9.8g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742