Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g46g126kcal0.8g34.2g0.1g3.1g
Saksanpähkinä 101g690kcal14.9g3.3g66.1g16.1g
Kookoshiutale 18g117kcal1.4g1.1g11.4g2.9g
Hunaja 7.6g25kcal0g6.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.7kcal0g0.8g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g1924kcal34.2g91g155.2g44.2g
Valittu annoskoko174g962kcal17.1g45.5g77.6g22.1g
Annoskoko puolitettuna87g481kcal8.6g22.8g38.8g11.1g
Arvot/100g100g553kcal9.8g26.1g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742