Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g61g169kcal1.1g45.6g0.1g4.1g
Saksanpähkinä 135g919kcal19.9g4.5g88.1g21.5g
Kookoshiutale 24g156kcal1.9g1.5g15.3g3.9g
Hunaja 10g34kcal0.1g8.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.4g4.9kcal0g1.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g2565kcal46g121.8g207g59g
Valittu annoskoko232g1283kcal23g60.9g103.5g29.5g
Annoskoko puolitettuna116g641kcal11.5g30.5g51.8g14.8g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742