Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g76g211kcal1.4g57g0.1g5.1g
Saksanpähkinä 169g1149kcal24.8g5.6g110.2g26.9g
Kookoshiutale 30g195kcal2.4g1.9g19.1g4.8g
Hunaja 13g42kcal0.1g10.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.7g6.1kcal0.1g1.3g0.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g3206kcal57.6g152g259g73.6g
Valittu annoskoko290g1603kcal28.8g76g129.5g36.8g
Annoskoko puolitettuna145g802kcal14.4g38g64.8g18.4g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.7g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742