Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g91g253kcal1.7g68.4g0.1g6.1g
Saksanpähkinä 203g1379kcal29.8g6.7g132.2g32.2g
Kookoshiutale 36g235kcal2.9g2.3g22.9g5.8g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2g7.4kcal0.1g1.6g0.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g3848kcal69.2g182.6g310.6g88.2g
Valittu annoskoko348g1924kcal34.6g91.3g155.3g44.1g
Annoskoko puolitettuna174g962kcal17.3g45.7g77.7g22.1g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742