Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g106g295kcal1.9g79.8g0.2g7.1g
Saksanpähkinä 237g1609kcal34.8g7.8g154.2g37.6g
Kookoshiutale 41g274kcal3.4g2.6g26.7g6.7g
Hunaja 18g59kcal0.1g14.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.4g8.6kcal0.1g1.9g0.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g4489kcal80.6g212.8g362.4g102.8g
Valittu annoskoko406g2244kcal40.3g106.4g181.2g51.4g
Annoskoko puolitettuna203g1122kcal20.2g53.2g90.6g25.7g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742