Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g11g32kcal0.2g8.5g0g0.8g
Saksanpähkinä 25g172kcal3.7g0.8g16.5g4g
Kookoshiutale 4.4g29kcal0.4g0.3g2.9g0.7g
Hunaja 1.9g6.3kcal0g1.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g481kcal8.6g22.6g38.8g11g
Valittu annoskoko44g241kcal4.3g11.3g19.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna22g120kcal2.2g5.7g9.7g2.8g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26g44.6g12.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742