Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g122g337kcal2.2g91.2g0.2g8.2g
Saksanpähkinä 270g1839kcal39.7g8.9g176.3g43g
Kookoshiutale 47g313kcal3.8g3g30.5g7.7g
Hunaja 20g67kcal0.1g16.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.7g10kcal0.1g2.2g0.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g5130kcal91.8g243.4g414.2g117.8g
Valittu annoskoko464g2565kcal45.9g121.7g207.1g58.9g
Annoskoko puolitettuna232g1283kcal23g60.9g103.6g29.5g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742