Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g137g379kcal2.5g102.6g0.2g9.2g
Saksanpähkinä 304g2069kcal44.7g10g198.3g48.4g
Kookoshiutale 53g352kcal4.3g3.4g34.3g8.7g
Hunaja 23g75kcal0.1g18.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3g11kcal0.1g2.4g0.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g5771kcal103.4g273.6g465.8g132.6g
Valittu annoskoko522g2886kcal51.7g136.8g232.9g66.3g
Annoskoko puolitettuna261g1443kcal25.9g68.4g116.5g33.2g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742