Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g15g42kcal0.3g11.4g0g1g
Saksanpähkinä 34g230kcal5g1.1g22g5.4g
Kookoshiutale 5.9g39kcal0.5g0.4g3.8g1g
Hunaja 2.5g8.4kcal0g2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g641kcal11.6g30.4g51.6g14.8g
Valittu annoskoko58g321kcal5.8g15.2g25.8g7.4g
Annoskoko puolitettuna29g160kcal2.9g7.6g12.9g3.7g
Arvot/100g100g554kcal10g26.3g44.6g12.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742