Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g152g421kcal2.8g114g0.2g10.2g
Saksanpähkinä 338g2298kcal49.7g11.2g220.3g53.7g
Kookoshiutale 59g391kcal4.8g3.8g38.2g9.6g
Hunaja 25g84kcal0.1g20.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.4g12kcal0.1g2.7g0.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g6413kcal115g304.4g517.6g147g
Valittu annoskoko580g3206kcal57.5g152.2g258.8g73.5g
Annoskoko puolitettuna290g1603kcal28.8g76.1g129.4g36.8g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742