Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g180g499kcal3.3g134.9g0.3g12.1g
Saksanpähkinä 400g2721kcal58.8g13.2g260.8g63.6g
Kookoshiutale 70g463kcal5.7g4.5g45.2g11.4g
Hunaja 30g99kcal0.2g24.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1373g7591kcal136.2g360g612.8g174.2g
Valittu annoskoko687g3796kcal68.1g180g306.4g87.1g
Annoskoko puolitettuna343g1898kcal34.1g90g153.2g43.6g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742