Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g19g53kcal0.3g14.2g0g1.3g
Saksanpähkinä 42g287kcal6.2g1.4g27.5g6.7g
Kookoshiutale 7.4g49kcal0.6g0.5g4.8g1.2g
Hunaja 3.2g11kcal0g2.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g801kcal14.2g38g64.6g18.4g
Valittu annoskoko73g401kcal7.1g19g32.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna36g200kcal3.6g9.5g16.2g4.6g
Arvot/100g100g553kcal9.8g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742