Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g23g62kcal0.4g16.9g0g1.5g
Saksanpähkinä 50g340kcal7.3g1.6g32.6g7.9g
Kookoshiutale 8.7g58kcal0.7g0.6g5.6g1.4g
Hunaja 3.8g12kcal0g3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g949kcal16.8g45g76.4g21.6g
Valittu annoskoko86g474kcal8.4g22.5g38.2g10.8g
Annoskoko puolitettuna43g237kcal4.2g11.3g19.1g5.4g
Arvot/100g100g553kcal9.8g26.2g44.5g12.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742