Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g23g63kcal0.4g17.1g0g1.5g
Saksanpähkinä 51g345kcal7.5g1.7g33.1g8.1g
Kookoshiutale 8.9g59kcal0.7g0.6g5.7g1.4g
Hunaja 3.8g13kcal0g3.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g962kcal17.2g45.8g77.6g22g
Valittu annoskoko87g481kcal8.6g22.9g38.8g11g
Annoskoko puolitettuna44g241kcal4.3g11.5g19.4g5.5g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.3g44.6g12.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742