Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)150g189kcal16.5g0.4g13.5g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen90g648kcal0.9g0.9g72g0g
Kerma, ruoka 15% Flora45g68kcal0.7g1.6g6.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 240g824kcal24.5g168g2.9g8.4g
Raparperi 180g61kcal1.2g9.9g0.2g2.5g
Fariinisokeri42g171kcal0g42g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)150g285kcal6.7g24g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g6558kcal101g1003g226.8g21.8g
Valittu annoskoko1152g3279kcal50.5g501.5g113.4g10.9g
Annoskoko puolitettuna576g1640kcal25.3g250.8g56.7g5.5g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594