Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Kerma, ruoka 15% Flora4.7g7kcal0.1g0.2g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Raparperi 19g6.3kcal0.1g1g0g0.3g
Fariinisokeri4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)16g30kcal0.7g2.5g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g683kcal10.4g104.4g23.6g2.4g
Valittu annoskoko120g342kcal5.2g52.2g11.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna60g171kcal2.6g26.1g5.9g0.6g
Arvot/100g100g284kcal4.3g43.5g9.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594