Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)175g221kcal19.2g0.5g15.7g0g
Sokeri 298g1208kcal0g297.2g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen105g756kcal1.1g1.1g84g0g
Kerma, ruoka 15% Flora53g79kcal0.8g1.8g7.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 280g961kcal28.5g196g3.4g9.8g
Raparperi 210g71kcal1.4g11.6g0.2g2.9g
Fariinisokeri49g199kcal0g49g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)175g333kcal7.9g28g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g7651kcal117.8g1170.4g264.4g25.4g
Valittu annoskoko1344g3826kcal58.9g585.2g132.2g12.7g
Annoskoko puolitettuna672g1913kcal29.5g292.6g66.1g6.4g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594