Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Kerma, ruoka 15% Flora5.6g8.4kcal0.1g0.2g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Raparperi 23g7.6kcal0.2g1.2g0g0.3g
Fariinisokeri5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)19g36kcal0.8g3g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g820kcal12.8g125.2g28.2g2.6g
Valittu annoskoko144g410kcal6.4g62.6g14.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna72g205kcal3.2g31.3g7.1g0.7g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594