Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen120g864kcal1.2g1.2g96g0g
Kerma, ruoka 15% Flora60g90kcal1g2.1g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 320g1098kcal32.6g224g3.8g11.2g
Raparperi 240g81kcal1.7g13.2g0.2g3.4g
Fariinisokeri56g227kcal0g55.9g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)200g380kcal9g32g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3072g8745kcal135g1337.4g302g29.2g
Valittu annoskoko1536g4372kcal67.5g668.7g151g14.6g
Annoskoko puolitettuna768g2186kcal33.8g334.4g75.5g7.3g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594