Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1302g1641kcal143.2g3.9g117.2g0g
Sokeri 2214g8985kcal0g2211.3g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen781g5625kcal7.8g7.8g625g0g
Kerma, ruoka 15% Flora391g586kcal6.3g13.7g58.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2083g7148kcal212.3g1458.3g25g72.9g
Raparperi 1563g526kcal10.8g85.9g1.6g21.9g
Fariinisokeri365g1480kcal0g364.2g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)1302g2474kcal58.6g208.3g156.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g56930kcal878g8706.8g1967.2g189.6g
Valittu annoskoko10000g28465kcal439g4353.4g983.6g94.8g
Annoskoko puolitettuna5000g14233kcal219.5g2176.7g491.8g47.4g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594