Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)22g28kcal2.4g0.1g2g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.2g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen13g95kcal0.1g0.1g10.5g0g
Kerma, ruoka 15% Flora6.6g10kcal0.1g0.2g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Raparperi 26g8.8kcal0.2g1.4g0g0.4g
Fariinisokeri6.1g25kcal0g6.1g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)22g42kcal1g3.5g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g956kcal14.8g146.2g33g3.2g
Valittu annoskoko168g478kcal7.4g73.1g16.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna84g239kcal3.7g36.6g8.3g0.8g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594