Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)225g284kcal24.7g0.7g20.2g0g
Sokeri 383g1553kcal0g382.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen135g972kcal1.4g1.4g108g0g
Kerma, ruoka 15% Flora68g101kcal1.1g2.4g10.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 360g1235kcal36.7g252g4.3g12.6g
Raparperi 270g91kcal1.9g14.9g0.3g3.8g
Fariinisokeri63g256kcal0g62.9g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)225g428kcal10.1g36g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g9838kcal151.8g1504.8g339.8g32.8g
Valittu annoskoko1728g4919kcal75.9g752.4g169.9g16.4g
Annoskoko puolitettuna864g2459kcal38g376.2g85g8.2g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594