Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)300g378kcal33g0.9g27g0g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen180g1296kcal1.8g1.8g144g0g
Kerma, ruoka 15% Flora90g135kcal1.4g3.2g13.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 480g1647kcal48.9g336g5.8g16.8g
Raparperi 360g121kcal2.5g19.8g0.4g5g
Fariinisokeri84g341kcal0g83.9g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)300g570kcal13.5g48g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g13117kcal202.2g2006.2g453.4g43.6g
Valittu annoskoko2304g6558kcal101.1g1003.1g226.7g21.8g
Annoskoko puolitettuna1152g3279kcal50.6g501.6g113.4g10.9g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594