Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)3.1g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Kerma, ruoka 15% Flora0.9g1.4kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Raparperi 3.8g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Fariinisokeri0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)3.1g5.9kcal0.1g0.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g137kcal1.8g20.8g4.8g0.6g
Valittu annoskoko24g68kcal0.9g10.4g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g34kcal0.5g5.2g1.2g0.2g
Arvot/100g100g285kcal3.8g43.3g10g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594