Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen19g135kcal0.2g0.2g15g0g
Kerma, ruoka 15% Flora9g14kcal0.2g0.3g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.7g
Raparperi 38g13kcal0.3g2.1g0g0.5g
Fariinisokeri8.7g36kcal0g8.7g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)31g59kcal1.4g5g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1366kcal21.2g209g47g4.4g
Valittu annoskoko240g683kcal10.6g104.5g23.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna120g342kcal5.3g52.3g11.8g1.1g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.6g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594