Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)350g441kcal38.5g1g31.5g0g
Sokeri 595g2415kcal0g594.4g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen210g1512kcal2.1g2.1g168g0g
Kerma, ruoka 15% Flora105g158kcal1.7g3.7g15.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 560g1922kcal57.1g392g6.7g19.6g
Raparperi 420g142kcal2.9g23.1g0.4g5.9g
Fariinisokeri98g398kcal0g97.9g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)350g665kcal15.7g56g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g15303kcal236g2340.4g528.8g51g
Valittu annoskoko2688g7652kcal118g1170.2g264.4g25.5g
Annoskoko puolitettuna1344g3826kcal59g585.1g132.2g12.8g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594