Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)400g504kcal44g1.2g36g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen240g1728kcal2.4g2.4g192g0g
Kerma, ruoka 15% Flora120g180kcal1.9g4.2g18g0g
Vehnäjauho puolikarkea 640g2196kcal65.2g448g7.7g22.4g
Raparperi 480g162kcal3.3g26.4g0.5g6.7g
Fariinisokeri112g455kcal0g111.9g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)400g760kcal18g64g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g17489kcal269.6g2674.8g604.4g58.2g
Valittu annoskoko3072g8745kcal134.8g1337.4g302.2g29.1g
Annoskoko puolitettuna1536g4372kcal67.4g668.7g151.1g14.6g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594