Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)44g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Sokeri 74g302kcal0g74.3g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen26g189kcal0.3g0.3g21g0g
Kerma, ruoka 15% Flora13g20kcal0.2g0.5g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g49g0.8g2.4g
Raparperi 53g18kcal0.4g2.9g0.1g0.7g
Fariinisokeri12g50kcal0g12.2g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)44g83kcal2g7g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g1913kcal29.6g292.6g66g6.2g
Valittu annoskoko336g956kcal14.8g146.3g33g3.1g
Annoskoko puolitettuna168g478kcal7.4g73.2g16.5g1.6g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.6g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594