Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)56g71kcal6.2g0.2g5.1g0g
Sokeri 96g388kcal0g95.5g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen34g243kcal0.3g0.3g27g0g
Kerma, ruoka 15% Flora17g25kcal0.3g0.6g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.1g
Raparperi 68g23kcal0.5g3.7g0.1g0.9g
Fariinisokeri16g64kcal0g15.7g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)56g107kcal2.5g9g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g2459kcal38g376g85g8g
Valittu annoskoko432g1230kcal19g188g42.5g4g
Annoskoko puolitettuna216g615kcal9.5g94g21.3g2g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594