Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)6.2g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.8g27kcal0g0g3g0g
Kerma, ruoka 15% Flora1.9g2.8kcal0g0.1g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Raparperi 7.5g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Fariinisokeri1.7g7.1kcal0g1.7g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)6.2g12kcal0.3g1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g273kcal4.2g41.6g9.4g0.8g
Valittu annoskoko48g137kcal2.1g20.8g4.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g68kcal1.1g10.4g2.4g0.2g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.4g9.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594