Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)63g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sokeri 106g431kcal0g106.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen38g270kcal0.4g0.4g30g0g
Kerma, ruoka 15% Flora19g28kcal0.3g0.7g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g70g1.2g3.5g
Raparperi 75g25kcal0.5g4.1g0.1g1g
Fariinisokeri18g71kcal0g17.5g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)63g119kcal2.8g10g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g2732kcal42.2g418g94.4g9g
Valittu annoskoko480g1366kcal21.1g209g47.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna240g683kcal10.6g104.5g23.6g2.3g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594