Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen60g432kcal0.6g0.6g48g0g
Kerma, ruoka 15% Flora30g45kcal0.5g1.1g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 160g549kcal16.3g112g1.9g5.6g
Raparperi 120g40kcal0.8g6.6g0.1g1.7g
Fariinisokeri28g114kcal0g28g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)100g190kcal4.5g16g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g4372kcal67.4g668.8g151g14.6g
Valittu annoskoko768g2186kcal33.7g334.4g75.5g7.3g
Annoskoko puolitettuna384g1093kcal16.9g167.2g37.8g3.7g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594