Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1000g1260kcal110g3g90g0g
Sokeri 1700g6900kcal0g1698.3g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen600g4320kcal6g6g480g0g
Kerma, ruoka 15% Flora300g450kcal4.8g10.5g45g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1600g5490kcal163g1120g19.2g56g
Raparperi 1200g404kcal8.3g66g1.2g16.8g
Fariinisokeri280g1137kcal0g279.7g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)1000g1900kcal45g160g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g43722kcal674.2g6687g1510.8g145.6g
Valittu annoskoko7680g21861kcal337.1g3343.5g755.4g72.8g
Annoskoko puolitettuna3840g10931kcal168.6g1671.8g377.7g36.4g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594