Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)11g40kcal1.6g7.8g0.2g0.6g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 44g61kcal8.3g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g25g67kcal2.3g11.5g1.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g434kcal24.8g39.8g18.8g3.4g
Valittu annoskoko116g217kcal12.4g19.9g9.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna58g109kcal6.2g10g4.7g0.9g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.1g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657