Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)200g716kcal28g140g4.4g10g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 800g1105kcal150g0g56g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g810kcal0g0g90g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g450g1215kcal42.3g207g20.7g16.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4180g7821kcal446.8g717g343.2g61.4g
Valittu annoskoko2090g3911kcal223.4g358.5g171.6g30.7g
Annoskoko puolitettuna1045g1955kcal111.7g179.3g85.8g15.4g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657