Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)22g80kcal3.1g15.5g0.5g1.1g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 89g123kcal16.7g0g6.2g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g50g135kcal4.7g23g2.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g868kcal49.6g79.6g38.2g6.8g
Valittu annoskoko232g434kcal24.8g39.8g19.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna116g217kcal12.4g19.9g9.6g1.7g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657