Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)33g119kcal4.7g23.3g0.7g1.7g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 133g184kcal25g0g9.3g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g75g202kcal7g34.5g3.4g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g1302kcal74.4g119.4g57g10.4g
Valittu annoskoko348g651kcal37.2g59.7g28.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna174g326kcal18.6g29.9g14.3g2.6g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657