Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)44g159kcal6.2g31.1g1g2.2g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 178g245kcal33.3g0g12.4g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g100g270kcal9.4g46g4.6g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g1736kcal99.2g159.4g76.2g13.6g
Valittu annoskoko464g868kcal49.6g79.7g38.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna232g434kcal24.8g39.9g19.1g3.4g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657