Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)50g179kcal7g35g1.1g2.5g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 200g276kcal37.5g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g113g304kcal10.6g51.7g5.2g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1045g1955kcal111.8g179.2g85.8g15.4g
Valittu annoskoko523g978kcal55.9g89.6g42.9g7.7g
Annoskoko puolitettuna261g489kcal28g44.8g21.5g3.9g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.1g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657